X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Počet produktů: 0
Cena: 0 Kč
Kontaktní formulář
Chci zaslat dotaz
Odběr novinek
Přihlásit k odběru
Kontakt

Miloslav Kos
Tel.: +420 724 278 630
E-mail: mickxx@seznam.cz


TOPlist


Zásilkovna


S-rank


Ochrana osobních údajů

1. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

 

2. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

 

3. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

 

4. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje:

Neveřejné osobní údaje sloužící provozovateli (pro účely zasílání objednávek a jejich evidenci)
křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail

 

5. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek a internetového obchodu http://www.parfemy-yodeyma.cz.

 

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, napište nám emailem na adresu mickxx@seznam.cz